csütörtök, május 25, 2006

Marci szobája

Marciék ugyan elköltöztek, de a félig üres szoba nagyon sok érdekességet és játék-lehetőséget rejt egy majd húsz hós csemetének.
Kezdve a vetett ágyikóval a földön heverő szivacson. Roppant nagyokat lehet ugrani a feltornyozott paplanokba, el lehet bújni alattuk, lehet párnacsatázni, bújócskázni, stb.
Van ott egy tolóajtós nagy ruhásszekrény is. Az akasztós részt (így félig üresen) mintha csak arra tervezték volna, hogy egy kisember remek búvóhelye legyen. Bebújik, várja, hogy keressük, esetleg kopogjunk, és lassan kinyitja az ajtót. Feltűnik izgalomtól kipirult mosolygós kis arca, és nagyot kacag, amikor hirtelen a látóterébe kerülünk.
Van még a szobában három "ottfelejtett" plüssfigura is. Egy rózsaszínű cica, amelyik ideiglenes jelleggel mostanában beköltözött Balázs rácsos ágyikójába, egy lila kissárkány, ő talán a legrégebbi és (Sz)Aranyoskának hívják, és van még egy Micimackós Tigris is. Balázs remekül tud tigrisül ordítani, igazán vérfagyasztó, ahogy csinálja. Fogta Tigrist, átügetett Béla Papához, aki elmélyülten keresett valamit a neten, és jól megijesztette őt a tigris-ordítással. A jól sikerült mókát utána még vagy ötször megismételte, változatlan sikerrel. Persze ehhez kellett Béla Papa játékos kedve is, hogy mindig ugyanúgy meg tudjon ijedni a megfelelő pillanatokban.:)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem szaranyoskaaaa!

A szoba gazdaja

Ajtócska írta...

No jó, hát legyen akkor Aranyoska. Bár már hallgat a (Sz)Aranyoskára is, annyira magányos szegényke..