vasárnap, július 09, 2006

Balázs nyaral, bugyi

Én eddig úgy vettem észre, hogy Balázs nem szeret pelus nélkül, illetve egyetlen kis gatyácskában lenni. Pedig szeret. A dolog trükkje csak az, hogy a gatyácskát bugyinak kell hívni. :)
Mama gondosan pisiltette Balázst félóránként, meg amikor még szólt Balázs, így száraz maradt a "bugyi". Naponta hosszú órákat játszott így Balázs, volt, amikor gatyácska sem volt rajta, úgy vizeskedett. Mama lavórokban vizet hozott, Balázs meg elpancsolta. Hordozta a homokozósjátékaiban, kilötyögtette, majd belelépett a tócsába és száraz részre lépve gyönyörködött a lábnyomaiban. Vagy beleült a pocsolyába és élvezte a dagonyázást. No persze nem sokáig, mert Mama vitte lezuhanyozni a kis varacskos disznót.
Dédi nemigen szereti, ha Balázson nincs pelus, csak gatyácska, vagy az sem, mert folyton attól félti, hogy felfázik. Ma este is (az idő már kezdett lehűlni, már csak 25 fok volt) kint ültek a teraszon mindannyian a hintaágyban. Balázs meztelen volt, és dédi ölében viháncolt. Dédi meg melengette Balázs kis talpacskáit, vállát, popóját. Egyszer csak gyanút fogott, és megkérte Mamát, nézze már meg nem lepisilte-e Balázs, mert meleget érez a lábánál. De nem pisi volt, hanem egy termetes büdös kakiszivar. Ezúttal Dédi ment átöltözni és fertőtleníteni..

Nincsenek megjegyzések: