kedd, július 25, 2006

Kaki a bilibe

Fene sem érti néha ezt a kölköt. Nyerges vontatóval sem lehet néha elráncigálni a kádhoz, ha nem akar fürdeni, de ha már benne ül, tök jól elvan benne egyedül. Játszik, öntözget, dumál, énekel, mi meg csöndben gyönyörködünk.
Így hát esténként szoktatjuk őt a fürdés gondolatához. Megengedjük neki a melegvizet, kicsit melegebbet, mint ami kell, és várunk. Beleszőjük az utsó mesébe, hogy és akkor a főhős elment fürdeni, vagy olyan játékkal játszunk, ami de jól úszna a kádban, kipróbáljuk?, vagy látod, a cica is mosdik a filmen, stb. Ilyenkor már csupin futkározik a lakásban, bili kikészítve, hogy ha eljön az idő, akkor mielőtt kádba tesszük Balázst, ráültetjük a bilire is pisilni.
Én épp boldogan rácsodálkoztam a tv előtt ülve egyik kedvenc sorozatomra, amit most kezdtek el adni a Tv2-n (hétköznaponként este hétkor), Apa a gépénél szöszmötölt, Balázs meg egyszerre volt jelen a ház egészében mindenhol. Mondta ugyan, hogy KAKI, meg PUKI, de nem vette apa komolyan, mert felpattant a biliről, és csak egy kis pisi volt az alján. No meg a puki igaz is volt, mert bebüdösített, és néha még kakit mond puki helyett is. De egyszercsak kifelé jön a fürcsiből KAKI-t skandálva boldogan, beszaladunk, és tényleg! No nem részletezem magát a műremeket, de mindenki hepi volt. Utána popsitörlés, és persze visít, hogy KIII KIIIII, KIIII! amikor kádba tettük.

Nincsenek megjegyzések: