szombat, július 08, 2006

Balázs nyaral, és vezet

Balázs napi tevékenységei közé tartozik többek között a vezetés is. Beül Mama kocsijába, és rángatja a kormányt, mindent kapcsolgat, nyomkod. Ma például megtalálta a parkolásra félretett aprópénzt, és keresett neki új helyet. Balázs elégedettnek tűnt, de Mama nem volt túl boldog, amikor megtalált egy ötvenest a légkondi szellőzőjének szélirányító lapátjai között. Nem tudom jól magyaráztam-e meg a helyet, de mától fogva a levegőt csak az anyósülés felé lehet fújatni..
A csomagtartó nyitva, az ajtók nyitva, a hátsó ülés előrebillentve, és már kész is az egylégterű szuper-mászóka. Balázs akrobatikus ügyességgel és könnyedséggel szökken és mászik a csomagtartóból a kormányhoz másodpercek alatt. No de a nyaralás egyetlen napja sem telhet el valamilyen kisebbfajta bosszantó katasztrófa nélkül. A sok macska közül valamelyik épp oda rondított, ahová pár órával később Balázs szandija lépett, pont mielőtt akrobatikus gyorsasággal végigjárta Mama kocsibelsőjét.
Mama újfent gumikesztyűt ragadott, és ezúttal a kocsikárpitot suvickolta vagy egy óráig. Ma állatkertbe készültek ugyan, de a kocsi még túl nedves volt hozzá..

Nincsenek megjegyzések: