kedd, szeptember 19, 2006

A Honvéd téren

Igen, ezek után már nem a Nádor utcába megyünk Papáékat meglátogatni, hanem a Honvéd térre. Szupi kis lakásuk van, pöpecül berendezve. Jók a burkolatok, szépek a színek, összhangban van minden mindennel. Bár talán kissé túlzsúfoltak voltak a terek. Nagyon sok szép bútor volt, de kevés mozgástér maradt. Hát persze, hogy Balázs szemszögéből nézem a dolgokat!:D
Balázs nehezebben oldódott fel, mint eddig, de hát ez jó pár oknak betudható. Új volt nekünk a környezet, érkezéskor épp aludt a kocsiban, nagyon álmos és nyűgös volt és már hónapok óta nem találkoztunk Papáékkal. Jó érzés volt hallani a sok dícséretet, hogy mekkorát nőtt Balázs, milyen nagyfiú, milyen szépen beszél, milyen aranyos, milyen ügyesen eszik, milyen cserfes, stb.
Kutyasétáltatás is volt a napirenden, de elkezdett esni az eső, és a kutyus nem volt hajlandó elhagyni a kapu száraz védelmét. Szerettünk volna lemenni a Honvéd téri játszótérre is, de ez is meghiúsult az időjárási viszontagságok miatt. Kár, pedig nagyon jó kis játszótér van ott, talán majd máskor. Jövünk majd még sokszor ide, mert lesz ingyenes parkolócédulkám, yipppeeeeee!

Nincsenek megjegyzések: