hétfő, október 02, 2006

Születésnap - a második

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BALÁZS!

Igen, holnap lesz Balázs születésnapja.Már tudja mutatni is, meg mondani is, hogy kettő, arra a kérdésre, hogy hány éves vagy. Jópár hete megtanítottam neki, az ominózus CORA-i eltűnési kísérlete után, hogy mi a neve, hol lakik, és hány éves.
Szekejes Bajáz
Kettó.
Pomászon, Ájvácka ucában.
Anyja neve: Poszdöndvéj
Nna, gondoltam ennyi infó alapján csak megtalálnak minket Balázs megtalálói, ha esetleg megint megpróbálna eltűnni a CORÁ-ban.

Papáék már 21-én megünnepelték Balázst, de hát velük csak elég ritkán találkozunk sajnos. Tőlük egy nagyon tuti nadrágot, és két nagyfiús hosszúujjú pólót kapott Balázs.

Nagyinál vasárnap ünnepeltük meg a jeles napot, Balázs kapott is tortát, meg virágot, meg zoknit, meg gatyácskákat, meg pulóvert, meg könyvecskéket, meg kártyákat, és örült is nekik.

Mi elmentünk szavazni, és amikor visszajöttünk, derült, ki, hogy a Balázs ruhácskái helyett egy másik zacskót hagytunk ott neki, amiben csak pelus volt. Persze, ha azt felvette volna, akkor később nem is lett volna szüksége a kocsiban maradt váltóruhára.. Még jó, hogy kapott zoknit, meg gatyácskát, meg egy pulcsit is.

Holnap(ja, azóta ma) sütök majd Balázsnak barna sütit, abból lesz a torta, gyertyát már vettem hozzá.

Anyuéknál pénteken délután lesz a szülinapi buli, remélem Apa is időben el tud szakadni a munkahelyéről.

Utoljára, de nem utolsó sorban: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PAPA!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Boldog szülinapot Balázsnak! :)
Az altatós sztorihoz pedig csak ennyit: lyuly :)

Ajtócska írta...

Nagyon köszönöm Balázs nevében is! (-:

Névtelen írta...

mar a nyolc nap is letelt, de azert boldog szulinapot a nagyfiunak, tovabbra is medveket es monguzokat kuldok viragcsokorral es gyumolcskosarral a lezerpostan, ami kanyarodni is tud (!).

Ajtócska írta...

Ezek közül az ajándékok közül nem ismerjük még a monguz szót (Megmutat monguz Anya!) és nálunk Balázs szerint a lézerpostát is a motoros póstás bácsi hozza. Köszönjük!